Par mani

Mans fotoattēls
Ozolnieki, Latvia
Mīlu sauli, un man nekad nav garlaicīgi...

pirmdiena, 2011. gada 31. oktobris

Es izlasīšu

Kaut arī lasīšana angļu valodā būs liels jo liels izaicinājums, tomēr apņemos nopirkt šo grāmatu un noteiki to izlasīt. Kā teica mana angļu valodas  skolotāja -  lasīt var arī gadu vai ilgāk..... Šo grāmatu man ieteica draudzene no Slovēnijas un šķiet, ka tā būs man  pa spēkam. :) Tikai šobrīd izskatās, ka būs jāpērk internetā un vēl jāgaida, kamēr tā pie manis atceļos, jo mūsu portālā i-book.lv nevarēju atrast. Nez cik ilgi ceļo interneta grāmatas pie saviem lasītājiem??? Degu nepacietībā sākt lasīt....

The Hidden Europe hardcover book
Background

For many Westerners, Eastern Europe is about as appealing as a deodorant-free French armpit. That didn't scare Francis Tapon because not only did he learn how to rough it by walking across America four times, but he is also half French, so he kind of smells too.
Francis spent nearly 3 years traveling and backpacking in 25 Eastern European countries. It started with a 5-month trip in 2004. He returned in 2008 to spend 3 years exploring all the countries again. The Hidden Europe is Book Two of the WanderLearn Series.
There are 25 chapters (one for each country). Each chapter:
  • Examines an Eastern European country's history, food, language, sites, stereotypes, and drinking habits.
  • Covers Francis Tapon's personal adventures in that country.
  • Ends with a short summary of what practical things you can learn from that country.

3 komentāri:

Unknown teica...

super atklājums, es ar tādu grāmatu gribu

Anonīms teica...

Ak tā Tu strādā! Malace! K.

Sandra Spu teica...

Paskaties: http://francistapon.com/
Es mēģināju to nopirkt WanderLearn Shop, bet man nesanāca. Uzrakstīju jau vēstuli autoram, bet tad amazon.com izdevās pasūtīt. Cena salīdzinoši liela ( protams arī piegāde).Ir lētāka grāmata interneta ( tobiš - var lasīt datorā) variantā, bet es mīlu turēt grāmatu rokās, šķirstīt lapas un pirms aizmigšanas palasīt īstu grāmatu. Saņemšu grāmatu laikam tikai janvārī, bet ceru, ka seņemšu. Nekad nebiju neko pirkusi amzaon.com. Ja šis projekts izdosies, tad gan traki - rokdarbu grāmatu tur tik daudz!!!