Par mani

Mans fotoattēls
Ozolnieki, Latvia
Mīlu sauli, un man nekad nav garlaicīgi...

otrdiena, 2011. gada 15. novembris

Ciemos pie cimdiņzvēruļa un Irēnas

Vēl reiz saku lielum lielo paldies Irēnai par jauko sadarbību. Tā, nu, ir sanācis, ka nedaudz atbildu par žurnālu "Avene", kuru lasa mazas tīņu meitenes. Nevarēju nociesties un noteikti gribēju meitenēm pastāstīt par zeķu zvēruļiem. Un kurš gan labāk man spētu visu izrādīt un parādīt kā Irēna. Sacīts, darīts - ciemošanās ir notikusi un materiāls būs janvāra otrajā numurā. :) Bet ciemos jau neiet ar tukšām rokām, tāpēc Irēnītei dāvānā tapa Avenes meitene - mazliet moderni japāniska ( amigurami stilā), mazliet rozā, romantiska, jo lasa mūsu žurnālu pārsvarā meitenes vecumā no 10 līdz 12 gadiem, mazliet smaidīga un domīga, jo Avenes meitenēm tuvojas dumpinieču vecums, kad visu gribas  apstrīdēt un tomēr par visu vēl gribas priecāties.

Nākamie sadarbības plāni jau ir sakalti, jo Irēna (http://recyclingismypassion.blogspot.com/)  iedvesmo jaunām idejām un darbiem! 

1 komentārs:

Anonīms teica...

Tava princesīte ir skaista, bet blonda. Toties šī ir ugunīga, ar rozīnīti. Tik viegli viņu locīt un ietekmēt, un neņemt vērā nevarēs...K.