Vakar, par godu Lāčplēša dienai, savai ģimenei gatavoju ābolu pīrāgu. Nu, iznāca makten garšīgs! Kamēr meklēju fotoaparātu, lai skaisti iemūžinātu kūku, puse jau bija apēsta.
Recepte pavisam vienkārša:
5 olas
1 glāze cukura ( man bija liela glāze)
1 tējkarote cepamā pulvera
100 g eļļas
8 ēdamkarotes miltu ( ar kaudzi)
āboli sīki sagriezti ( daudz)
Ābolus neskaitīju, samizoju nu kādus varbūt 10 varbūt 12 ābolus. Visas sastāvdaļas sajaucu kopā, samaisīju un liku ietaukotā kūku formā. Cepu 1 stundu uz 180 grādiem cepeškrāsnī. Iznāca ņamīgi un super garšīgi! Ģimene prasīja vēl!!!
2 komentāri:
izklausās varen garšīgs!
Jā, ābolu pīrāgs mums garšoja dikti labi - tāds sulīgs un svaigs....
Ierakstīt komentāru