Par mani

Mans fotoattēls
Ozolnieki, Latvia
Mīlu sauli, un man nekad nav garlaicīgi...

svētdiena, 2012. gada 12. augusts

Kad viss cits ir galīgi šķērsām - top lelle...

Nu, kā var tā sagadīties - nedēļā, kura man brīva un kurā ieplānoti visādi forši ciemi un pasākumi - es ņemu un 2 stundu laikā noķeru vīrusu ( "iedāvinātu" no mana vecākā dēla)? Tagad esam ģimenē jau 3 slimnieki un, lai vai kā, nākas atcelt visas skaistās, ieplānotās lietas. 3 dienas gulēju gultā bez jēgas un sapratnes, jo nebija spēka neko padarīt. Šodien pamodos ar sajūtu, ka ir jau labāk un, iedvesmota, ķēros klāt vienai no manām sen aizsāktajām lellēm..... rezultāts man jau šobrīd pašai ļoti patīk.... Mērķis viens - līdz pilnīgai veselības atgūšanai lelle būs gatava!!! 

5 komentāri:

Anonīms teica...

man, kā ārstam, Tev vienkārši jāatgādina, ka visas slimības ir "no galvas" :)) un dažreiz tāda pauze ir diezgan vērtīga, jo varbūt esam kaut kur par ātru ieskrējušies?...
lai nu kā - novēlu āti tikt atpakaļ ikdienas ritmā un izbaudīt vēl daudz foršu vasaras dienu! :*

Aija Elliņa teica...

Veseļojies! Un lelle būs skaista! :)

Sandra Spu teica...

Jā, protams, ka viss ir galvā, un es biju ieskrējusies - atpūtā un izklaidēs.... bet varbūt savā jaunajā projektā... tagad slimoju un pārdomāju dzīvi... vakar vien secināju, ka kaut ko daru nepareizi, bet vēl grūti konkretizēt - ko un ka vajadzētu.... šobrīd ir mans pārdomu laiks :)

Irēna teica...

Būs jauka! Veseļojies!

Sandra Spu teica...

Paldies, Irēnīt, nu, ja iet uz labo pusi un lelle tik pat kā gatava... vēl tikai meditēju pie sejas - acis jau ir pats galvenais lellēm, vai ne?