Par mani

Mans fotoattēls
Ozolnieki, Latvia
Mīlu sauli, un man nekad nav garlaicīgi...

svētdiena, 2012. gada 16. septembris

VisLatvijas Sandru diena nosvinēta!

Sandras!
Žēl, ka uz šo fotomirkli dažas Sandras jau bija prom... 
15. septembrī pametu savu ģimeni, draudzenes, radiņus un devos pirmo reizi uz VisLatvijas Sandru salidojumu, kurš notika Saldū! Šis jau bija 3. salidojums un tas notika Saldus Vēstures muzejā. Viss notika ne pa jokam. Laipni mūs sagaidīja muzeja darbiniece SANDRA LEITHOLDE ( ļoti liels paldies viņai par sirsnību un viesmīlību)!!! 
Bija individuāls darbs, darbs grupās, jo jānoskaidro 6 visspilgtākās Sandru īpašības. Īpašību saraksts tika iedot garu garais - katra atzīmēja 10 savas rakstura iezīmes un pēc tam grupai bija jānonāk līdz 6 kopīgām īpašībām. Pirmā, visspilgtākā īpašība, kura bija katras Sandras sarakstā: MĒS SPĒJAM SADARBOTIES! Tāpēc arī strīdi nebij ilgi un nākamās 5 kopīgās īpašības atradām diezgan viegli:
Sandras ir:
2. Atbildīgas un rūpējas par līdzcilvēkiem,
3. Mums piemīt milzīga enerģija un aktivitāte,
4. Esam izteikti godīgas,
5. Padodas roku darbi,
6. Patīk brīvība. 


Vēl gudri spriežam par īpašībām... 
 Pēc šī sarežģītā darba nāca vieglākā vakara daļa, kuru varat skatīt fotomirkļos..... 
Mana vislielākā dāvana vārda dienā bija iespēja apskatīt Elitas Patmalnieces izstādi!!! 


Vai nav burvīgi? Bet par šo izstādi būs atsevišķs foto stāsts kaut kad vēlāk... 

Skatījāmies kino....


Taisījām pašas savu mākslu, par to arī pastāstīšu rīt... 

Un redzi, Irēnīt, tu man iedevi Avenes fotosesijai savu skaisto vīriešu kaklasaiti. Kad iepriekšējā dienā demonstrēju to savai draudzenei un pēc tam noņēmu, viņa iekliedzās; liec atpakaļ, tu izskaties bez tās plika! Nevarēju jau uz Saldu braukt plika, tāpēc uzliku un... ieinteresēju Saldus Sandras mūsu radošās pārstrādes lietās! Tā bija vislabākā reklāma. Paldies tev! Man dikti labi piestāv, vai ne?!



P.S. Nākamo Sandru dienu apsolīju uzrīkot Jelgavā! Tad, nu, visas Latvijas Sandras, apvelkat jau tagad nākamā gada kalendārā 14. un 15. septembri un pierakstat klāt --- JELGAVA!!! 

5 komentāri:

Irēna teica...

Kolosāls pasākums! Kaklasaite Tev tiešam piestāv!! Uzskati to par sev dāvanu pagājušajā vārda dienā!

Sandra Spu teica...

Paldies, Irēn.... Laikam jau pati uzprasījos uz dāvanu... :)

Irēna teica...

man prieks, ja Tev patīk un noder!

Sandra teica...

Es par šādu salidojumu esamību nemaz nezināju.. Vēl kaut kad nodomāju, ka būtu interesanti, jo nesen iekš draugiem el-vē skatīju bildes no Benitu salidojuma. Kādreiz bij draugos Sandru domubiedru grupa.. tad pazuda... man joprojām draugos albūmā stāv bilde no Itālijas ceļiem ar norādi uz Sandrām... šad un tad pasapņoju, ka kādreiz varētu turp aizbraukt :))

Hmm.. būs jāpadomā par nākamo gadu :))))

Sandra Spu teica...

Noteikti ieplāno nākamgad Jelgavas braucienu... Jo pasākums tiešām ir to vērts - iepazīties ar citām Sandrām bija ļoti interesanti....