Par mani

Mans fotoattēls
Ozolnieki, Latvia
Mīlu sauli, un man nekad nav garlaicīgi...

piektdiena, 2012. gada 21. septembris

Mans dzīvnieku gads... dažreiz arī sāp...

Šis gads man paiet zem dzīvnieku zīmes un ne vienmēr tā zīme ir laimīga... Protams, četri kucēni bija mūsu ģimenes lepnums, prieks un mīlestība, nabaga kaķis Neo nespēja pārdzīvot tik raibu un kuplu saimi - dikti  novājēja... Tad kucēni tika uz savām jaunajām mājām un šķita jau, ka  viss atkal ieiet vecajās sliedēs. 

Neo pūkains, resns un laimīgs baudīja dzīvi... līdz šodienai, kad, kā ierasts, es no agra rīta neizdzirdēju viņa ņaudējienu pie durvīm. Pusdienas laikā abi ar vīra kungu norunājām, sak', laikam aizkavējies pie meitenēm, ka nav laika atnākt mājas, tomēr patiesība bija citāda - ... vēlā pēcpusdienā mans ķaķis bija nokļuvis līdz namdurvīm, kaut brrriesmīgi sāpēja kāja.... skaļi ņaudēdams ienāca mājās... Kamēr es izmisumā zvanīju vīram, kaķis pazuda. Kopā ar bērniem stundu meklējām viņu, visas vietiņas pārskatījām, bet kaķa nav!!! Jau sabijos, ka ir pavisam slikti... :( tad izdzirdējām vārgu ņaudēšanu. Steigā zvanīju uz Jelgavas vet klīniku, man bija atlikušas 20 minūtes, lai paspētu aizvest Neo uz rentgenu... Izrādās, viņu notriekusi mašīna un sadragājusi gūžas kaulu... tagad gaidām operāciju, kura notiks nākamo piektdien... 

Protams, neviens jau nav vainīgs, bet... Ozolniekos bieži vien nobrauc kaķus ( tā iemesla dēļ manai māsai nav vairs spēka paņemt vēl kādu kaķīti, jo sirdsāpes bija pārāk lielas). Mūsu Neo staigāja rinķī ar atstarojošu kakla sikniņu, bet.... neviens jau nav pasargāts no briesmām! 


Turēsim īkšķus par nākamo piektdienu... zinu, viss būs labi, jo dakteris tā pārliecinoši man visu izstāstīja un teica, ka šāda operācija 95% nav traka, bet vienalga sāp sirds par dzīvnieka ciešanām... 

P.S. Nopirku visgardāko našķi Neo, un visi viņu apčubinām kā jau slimnieki...  Tāda man tā šodienas sāpe ar kuru tomēr gribēju padalīties. 

7 komentāri:

Madara teica...

es ar turēšu īkšķus lai izdodas

Aija Elliņa teica...

Es arī vēlu ātru izveseļošanos!

Sandra Spu teica...

Paldies. Es jau laikam atkal negulēšu līdz nākamajai piektdienai... domas vien ap kaķīti grozās.

Dace Harlesden teica...

Nabaga kaķis :( Kāpēc tik ilgi jāgaida līdz operācijai? Lai runčuks veiksmīgi veseļojas un citās nepatikšanās vairs neiekuļas!

Irēna teica...

Būs labi!!! Kaķis sajūt jūsu mīlestību.. Tiešām, kāpēc tik ilgi jāgaida?

Sandra Spu teica...

Dakters var tikai piektdien, bet rīt mēģināšu pajautāt tomēr kādu ātrāku laiku, jo tajā stresā pieteicos pie ārsta, kurš taisīja rentgenu.... Rīt ceru, ka izdosies sarunāt ātrāku laiku... :)

Unknown teica...

Paldies par visu, Dr Makha! Pēc tam, kad es sazinājos ar jums, lai palīdzētu man pārtraukt šķiršanos no vīra, mans vīrs pārtrauca aizpildīt šķiršanās dokumentus, un tagad viss ir daudz labāk. Kā jūs teicāt, viss šķiršanās process ir atcelts, sliktā sieviete, kas radīja problēmas manā laulībā, ir pametusi manu vīru, un tagad mēs esam ļoti laimīgi kopā. Es dalos šajā dzīves pieredzē ar visiem, kas saskaras ar līdzīgiem izaicinājumiem attiecībās, laulībā vai jebkurā citā jautājumā. , jūs varat sazināties ar Dr Makha, izmantojot WhatsApp +1(815)564-3618
Viņa pārvalda šādas burvestības:
* mīlestības burvestības
* kāzu burvestības
* naudas maģija
* skaista burvestība
* laimes burvestība
* Seksa pievilcības burvestības
* AIDS izārstēšanas maģija
* Kazino ala
* Noņemtas nolādētās alas
* Aizsardzības burvestība
* loterijas maģija
* Laimes burvestības
* Auglības burvestība
* Telekinēzes gredzens 💍
E-pasts: makharituals@gmail.com
Whatsapp +1(815)564-3618