Par mani

Mans fotoattēls
Ozolnieki, Latvia
Mīlu sauli, un man nekad nav garlaicīgi...

pirmdiena, 2012. gada 3. septembris

Mazais Zviedru Rūgtais

Jeb kā es kļuvu vesela..... 

Stāsts sākas ar to, ka mans tēvs jau daudzus gadus nodarbojas ar ārstniecības augu audzēšanu, vākšanu, un jau daudzus gadus viņš meklēja iespēju iegādāties slaveno Mazo Zviedru Rūgto.... 

Mēs pat braucienos uz Zviedriju meklējām to aptiekās, jo šķita, ka Zviedrijā taču būs Zviedru Rūgtais... :)) 

foto no  http://www.zviedrurugtais.lv/
Izrādījās ( nepagāja ne 4 gadi), -  Ozolnieku aptiekā ( KHMM... Latvijā un netālu no manām mājām...) šobrīd šo brīnumu var nopirkt! 

Man augusta mēnesis pagāja slimojot - vīruss, kurš aizgāja bronhītā un vidusauss iekaisumā, tad vēl nelaikā izdomāju ravēt zemenes un atkal - klepus un sāpoša auss.....

Nopirku ZR, sameistaroju dziru.... 

Šis jau ir jaunai brūvējums, jo piepriekšējo aizvedu tētim.... 
Un kādā izmisīgā vakarā, kad auss puskurla un galva kā ar spaini piebāzta,  apsēdos un dzēru tēju ar ZR.... Smieklīgākais bija tas, ka izdzerot puskrūzīti man pēkšņi atgaisojās auss, tikai tāds čuhhh un... es dzirdu!!! Tad sameklēju grāmatu, kurā  Marija Trēbena apraksta ZR!


Izrādās -   manas izjūtas bija tieši tādas pašas, kā daudziem citiem, kuri dzer ZR!!!  Klepus jau nākamajā dienā bija mainījies uz labo pusi, un šobrīd es varu teikt, ka brīnums ( mans ceļš uz izveseļošanos) ir noticis! 

P.S. Pēc kartupeļu talkas vīram sāpēja baismīgi kakls... vakarā iedzēra ZR un no rīta vairs nesāp!!! Esmu ļoti priecīga par šo brūvējumu!  

Kaut vienmēr diezgan skeptiski izturos pret šādiem brīnum stāstiem, tomēr šoreiz nolēmu pastāstīt savu pieredzi arī citiem.... varbūt noder tad, kad izmisums un slimība nelaiž vaļā ( kā manā gadījumā) ... :) 

4 komentāri:

RitaGri teica...

Jau no otra cilvēka dzirdu/lasu par Zviedru rūgto. Būs jāpaskatās vietējās aptiekās!

Sandra Spu teica...

Es pat neesmu nekur citur to Zviedru rūgto redzējusi, bet brīnumlīdzeklis labs.... Noderīgs mājas aptieciņā! :)

Irēna teica...

Jā, es arī nupat dzirdēju labas atsauksmes... laikam tā ir zīme, ka jānopērk un jātur pa rokai:):)

Anonīms teica...

Dzeru, ar pārtraukumiem ZR jau 2 gadus, organisma stāvoklis uzlabojas ar katru brīdi, šajos 2 gados ne ar ko neesmu slimojis, tpū.tpū,tpū, trīs reizes jānospļaujas:)